Over ons

Een stukje geschiedenis van Huis Vallaey

De passie voor landbouwmachines stroomt al generaties lang door onze aderen. Ons familiebedrijf ontstond in 1898, toen overgrootvader Emiel Vallaey startte met de productie van landbouwmachines.

In de jaren 20 verkocht Remi Vallaey sr. stationaire dorsmachines van Claeys. Dat merk sloot in 1958 een overeenkomst met New Holland en verdeelde toen de producten van New Holland in België en Luxemburg.

Sindsdien is Huis Vallaey groothandel én hoofdverdeler van het volledige gamma van de New Holland-landbouwmachines, –tractoren, –verreikers en -werktuigen.

Waarom we de samenwerking met New Holland zo fijn vinden? Omdat we volledig dezelfde bestaansreden delen: het leven van boeren wereldwijd zo gemakkelijk mogelijk maken aan de hand van efficiënte en duurzame landbouwmachines.

Over ons
Over ons
Over ons

Een compleet aanbod landbouwmachines, tractoren en onderdelen

Nieuwe landbouwmachines

In onze groothandel kan u terecht voor het complete assortiment landbouwmachines van New Holland:

Verder hebben we ons aanbod nog verder aangevuld met andere belangrijke merken en machines van kwaliteitsmerken:

Tweedehands landbouwmachines

Bent u op zoek naar een machine voor een van uw nevenactiviteiten? Dan hoeft u niet per se te investeren in een gloednieuwe landbouwmachine. In onze groothandel vindt u ook een breed assortiment van tweedehands landbouwmachines. Een zorgvuldige screening zorgt ervoor dat het aanbod jong, up-to-date en in perfecte staat blijft.

Tractoren

Ook voor tractoren (op zichzelf staand of in combinatie met andere elementen) bent u bij Huis Vallaey aan het juiste adres. Onze New Holland-trekkers zijn onder andere bekend om hun krachtige motoren, hoge productiviteit, enorme veelzijdigheid en sublieme comfort. Onze specialisten adviseren u graag over de gepaste tractor voor uw behoeftes en werkzaamheden.

Machineonderdelen

In onze groothandel beschikken we ook over een enorme voorraad van onderdelen voor landbouwmachines. Als landbouwer of loonwerker kan u rechtstreeks de gewenste wisselstukken uit onze voorraad bestellen. Daarin vindt u zowel gerenommeerde merken als ons eigen white label. Door ons aanbod van machineonderdelen beschikken onze mechaniekers ook steeds over de nodige wisselstukken voor herstellingen van landbouwmachines.

Precisielandbouwoplossingen

Precisielandbouw is de toekomst voor boeren en loonwerkers. Het laat hen toe om een groot deel van de werkzaamheden op het veld nauwkeurig te automatiseren dankzij gps-systemen, sensoren op de grond of in de lucht, computers in en robotisering van landbouwmachines of –voertuigen. Bij Huis Vallaey bieden we tal van precisielandbouwoplossingen aan die volledig afgestemd worden op uw wensen.

Over ons

Dé partner voor service en onderhoud aan uw machine

Wilt u uw landbouwmachine laten onderhouden of herstellen? Maak een afspraak en laat uw machine jaarlijks onderhouden door onze techniekers. In de winter geniet u bovendien van speciale onderhoudsvoorwaarden. Voor herstellingen komen onze specialisten graag ter plaatse. Daarvoor doen ze een beroep op onze eigen ruime voorraad van machineonderdelen.

Kom meer te weten over de landbouwwereld

Wilt u zich meer verdiepen in de nieuwigheden op het gebied van landbouw? Neem een kijkje naar onze blogpagina die we aanvullen met interessante artikels.

Over ons

Hebt u interesse in een van onze producten of diensten?

Kom langs in onze groothandel en laat u uitgebreid adviseren over onze landbouwmachines, tractoren en onderdelen.

Contacteer ons

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons