Landbouwers en loonwerkers kunnen vandaag de dag niet meer om precisielandbouw heen. Het maakt een belangrijk deel uit van smart farming én de toekomst van de landbouw. Bij Huis Vallaey kan u terecht voor verschillende precisielandbouwoplossingen van New Holland, afhankelijk van uw bedrijf, werkzaamheden of behoeftes. Zo kan u uitsluitend kiezen voor een automatische basisoplossing, volledige automatische sturing of iets ertussenin.

Nog niet thuis in precisielandbouw?

Bij precisielandbouw wordt een groot deel van de landbouwwerkzaamheden (zoals gewasbescherming en bemesting) nauwkeurig geautomatiseerd door middel van gps-systemen, sensoren op de grond of in de lucht, computers in en robotisering van landbouwmachines of –voertuigen.

De voordelen van precisielandbouw voor loonwerkers, akkerbouwbedrijven of telers van gewassen:

 • Nauwkeurige werkzaamheden: bij precisielandbouw wordt alles bepaald per vierkante meter of zelfs per plant, terwijl dat bij de klassieke landbouw per veld gebeurt.
 • Efficiënt gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen: door de nauwkeurige manier van werken wordt exact de juiste hoeveelheid van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen gebruikt. Geen verspilling dus.
 • Hogere productiviteit: dankzij precisielandbouw gaat u op de efficiëntste manier te werk, wat de productiviteit verhoogt. Zelfs bij slechte weersomstandigheden of nachtwerk.
 • Betere tijdsbesteding: door de hoge efficiëntie en productiviteit besteedt u de tijd per machine en landbouwer beter. Loonwerkers en landbouwers krijgen zo meer gedaan op een dag.
 • Betere gewasopbrengst: een zo min mogelijk gebruik van kunstmest en gewasbeschermingsmiddelen resulteert in een superieure, homogene kwaliteit en een betere gewasopbrengst.
 • Gereduceerd brandstofverbruik: precisielandbouw stelt landbouwers en loonwerkers in staat om in parallelle banen te werken. U bespaart dus brandstof en kosten.

Verschillende precisielandbouwoplossingen

New Holland beschikt over diverse precisielandbouwoplossingen die, op maat van uw bedrijf en behoeften, met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo kan u kiezen voor manuele basisoplossingen, geassisteerde geleiding of zelfs een volledige, automatische geleiding die het beheer van de machine helemaal van u overneemt.

Een overzicht van de verschillende oplossingen:

 • displays
 • ontvangers, modems en controllers
 • correctiesignalen
 • begeleidings- en sturingsoplossingen
 • aansturingssystemen
 • precisielandbouw connect- en datamanagementsystemen
 • displays
 • ontvangers, modems en controllers
 • correctiesignalen
 • begeleidings- en sturingsoplossingen
 • aansturingssystemen
 • precisielandbouw connect- en datamanagementsystemen
Precisielandbouw
Precisielandbouw
Precisielandbouw
Precisielandbouw
Precisielandbouw
Precisielandbouw
Precisielandbouw

Precisielandbouwondersteuning nodig?

Ondervindt u problemen op het veld met uw precisielandbouwoplossing? Bij Huis Vallaey staan we voor u klaar. We zorgen er in onze werkplaats voor dat u in no time weer aan de slag kan met uw machine.

Onze band met New Holland

Als hoofdverdeler kiezen we bij Huis Vallaey voor de precisielandbouwoplossingen van New Holland. Onze samenwerking met het merk dateert al van de jaren 20. Remi Vallaey sr. verkocht toen de stationaire dorsmachines van het merk Claeys, dat later overgenomen werd door New Holland. Sindsdien vindt u bij Huis Vallaey het volledige New Holland-aanbod, van oogstmachines en verreikers tot tractoren en werktuigen. Ook voor tweedehands landbouwmachines van New Holland bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderhoud en herstellingen

Bij precisielandbouw draait alles om tijd- en kostenbesparing. Door uw landbouwmachine jaarlijks te laten onderhouden, voorkomt u vervelende defecten. Tijdens de winter geniet u van speciale onderhoudsvoorwaarden. Blijkt er toch iets mis te zijn met uw machine? Onze specialisten komen snel ter plaatse voor de nodige herstellingen. Daarvoor doen we een beroep op onze eigen voorraad van machineonderdelen, bestaande uit kleine en grote merken.

Huis Vallaey staat 7 dagen op 7 voor u klaar,
ook in het weekend tijdens het hoogseizoen

Precisielandbouw
Precisielandbouw
Precisielandbouw

Kom meer te weten over ons

Huis Vallaey is een oude rot in het vak. We zijn een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring op de teller. Onze specialisten luisteren naar uw voorkeuren en behoeften en geven u gespecialiseerd advies. U kan bij ons terecht voor het volledige gamma van New Holland en beschikken eveneens over een uitgebreide stock van machineonderdelen.

Ons aanbod van landbouwmachines:

Precisielandbouw

Bent u ook klaar voor precisielandbouw?

Kom langs bij Huis Vallaey, laat u uitgebreid adviseren en kies voor een van onze precisielandbouwoplossingen.

Contacteer ons