Hakselaars

Zelfrijdende hakselaars, maïshakselaars of veldhakselaars staan in voor het maaien en versnipperen van snijmaïs, gras, koolzaadstro, luzerne en meer. Huis Vallaey is hoofdverdeler van de landbouwmachines van New Holland. En laat dat nu net al meer dan 50 jaar de koploper zijn wat betreft veldhakselaars. Contacteer ons of kom langs in Lichtervelde en laat u adviseren over onze verschillende hakselaartypes. Naast het volledige assortiment van New Holland-landbouwmachines kan u bij ons terecht voor Herriau-zaaimachines, Agrifac-veldspuiten, Geringhoff-voorzetstukken, DiBO-reinigingsmachines en Maschio-werktuigen.

Meer over de zelfrijdende hakselaar

Onze zelfrijdende hakselaars leveren enorme prestaties en zijn verkrijgbaar met motorvermogens van 480 tot 920 pk. De veldhakselaar heeft een eersteklas hakselomgeving met ononderbroken zicht voor het nauwkeurig oprapen en lossen van de gewassen. Voor het hakselen van gras bieden we oprapers aan met een werkbreedte van 3 of 3,8 meter. Voor het maisseizoen wordt de hakselaar uitgerust met een opklapbaar maisbord. Die is verkrijgbaar met kleine en grote snijschijven. De kleine zonnen zijn ideaal voor de oogst van korte gewassen. Voor het snijden van lange zware gewassen zijn grote zonnen beter. Beide zijn verkrijgbaar met werkbreedtes van 6 tot 12 rijen. Voor iedere hakselaar is er dus een gepast maaibord voorhanden.

Met een aangepast tussenstuk, dat in eigen atelier vervaardigd wordt, kan een graanmaaibord of kolvenplukker op uw veldhakselaar gemonteerd worden. Zo kan u met uw hakselaar ook tarwe hakselen, GPS of mais als MKS.

De voordelen van de zelfrijdende hakselaar

 • Geringe bedrijfskosten: de zelfrijdende hakselaars FR480 tot FR920 zijn voorzien van de geavanceerde ECOBlue™ HI-eSCR 2-technologie (High Efficiency Selective Catalytic Reduction) en zijn Stage V-conform. In mensentaal betekent dit een optimaal brandstofverbruik en lagere bedrijfskosten.
 • Uitzonderlijk bestuurderscomfort: de hakselaars laten toe om alle afstellingen heel eenvoudig te bedienen vanuit de cabine. Het gestroomlijnde design van de machines is een mooie plus.
 • Aanzienlijke capaciteit en productiviteit: New Holland realiseert een betere gewastoevoer met al zijn veldhakselaars, wat de productiviteit en capaciteit flink verhoogt.
Hakselaars
Hakselaars
Hakselaars
Hakselaars
Hakselaars

New Holland-hakselaars voor de landbouw

Huis Vallaey is al meer dan een halve eeuw hoofdverdeler van New Holland. In 1920 verkocht Remi Vallaey sr. stationaire dorsmachines van Claeys, dat later overgenomen werd door New Holland. Bij Huis Vallaey staan we volledig achter de bestaansreden van New Holland: het leven van boeren wereldwijd gemakkelijker maken met efficiënte en duurzame landbouwmachines. U kan bij ons terecht voor het volledige New Holland-gamma, waaronder ook verschillende types van zelfrijdende hakselaars. Daarnaast vindt u bij ons ook tractoren en werktuigen.

Tweedehands hakselaar kopen?

Wilt u als landbouwer of loonwerker een zelfrijdende hakselaar aanschaffen als bijkomstige machine en heeft u interesse in een gebruikte hakselaar? Bij Huis Vallaey hebben we heel wat tweedehands hakselaars in perfecte staat tot uw beschikking! Kom langs of bel ons even op en laat u informeren door onze experts.

Hakselaaronderdelen nodig?

Als landbouwer of loonwerker slaat u graag de hand aan de ploeg. Vermijd tijdverlies wegens defecte machines en kom langs bij onze specialisten voor een jaarlijks onderhoud aan uw machine. We bieden u ook speciale onderhoudsvoorwaarden tijdens de winter. Voor herstellingen komen we langs bij u op het erf.

Huis Vallaey is elke dag bereikbaar,
ook tijdens weekends in het hoogseizoen

Hakselaars
Hakselaars

We beschikken over een ruime stock van alle hakselaaronderdelen, zowel van bekende merken als ons eigen white label.

 • kuisers
 • oprapertanden
 • messen
 • meshouders
 • vingers
 • kuisers
 • oprapertanden
 • messen
 • meshouders
 • vingers

Meer dan een decennium ervaring

Familiebedrijf Huis Vallaey gaat over van de ene generatie op de andere. Alles begon in 1898, toen overgrootvader Emiel zelf landbouwmachines produceerde. Remi Vallaey sr. verkocht enkele jaren later de stationaire dorsmachines van Claeys. In 1958 sloot Claeys een overeenkomst en werd het opgekocht door New Holland. Daarna vulde Gabriël Vallaey (inmiddels de derde generatie) het gamma aan met persen en hakselaars. Intussen is Huis Vallaey hoofdverdeler van het volledige gamma van oogstmachines, tractoren, verreikers en werktuigen van New Holland.

De landbouwmachines in ons aanbod:

Hebt u enkel bepaalde onderdelen nodig? We bezitten een enorme voorraad van componenten voor landbouwmachines van grote merken en ons eigen white label.

Hakselaars

Maak van hakselen een plezier

Kom langs bij Huis Vallaey in Lichtervelde en vind de ideale zelfrijdende hakselaar voor uw toepassing.

Contacteer ons