Bent u als landbouwer of loonwerker nog op zoek naar een landbouwmachine of tractor voor een van uw nevenactiviteiten? U hoeft in dat geval niet te investeren in een gloednieuwe machine. Bij Huis Vallaey beschikken we eveneens over een groot aanbod tweedehands landbouwmachines en tractoren in perfecte staat.

De kwaliteit van onze tweedehands landbouwmachines

Kiezen voor een occasie landbouwmachine of tractor betekent allesbehalve inboeten aan kwaliteit, zeker niet bij Huis Vallaey. Hoe we die kwaliteit garanderen? Net als in ons nieuwe assortiment kiezen we hier uitsluitend voor hoogwaardige merken:

Als we een tweedehands landbouwmachine binnenkrijgen via overname reinigen we de machine en voeren we een grondige inspectie uit op de onderdelen of mankementen. We zorgen dat de machine in orde is op technisch en optisch vlak. Van zodra ze voldoet aan onze verwachtingen testen we de machine. Indien nodig vervangen we defecte componenten door nieuwe machineonderdelen uit onze eigen voorraad. We beschikken over zowel betaalbare als gerenommeerde merken. Zo hebben we een aanbod occasie landbouwmachines en tractoren, dat steeds jong en up-to-date blijft door regelmatige controle en onderhoud.

Toch op zoek naar een nieuwe landbouwmachine?

Hebt u een specifieke landbouwmachine nodig voor een van uw hoofdactiviteiten? Dan is het interessanter om te investeren in een nieuwe landbouwmachine. Op die manier kan u ze perfect laten aansluiten op uw werkzaamheden. Huis Vallaey is hoofdverdeler van New Holland in België en biedt het volledige gamma aan:

Tweedehands landbouwmachines

Ontdek ons aanbod tweedehands landbouwmachines en tractoren

Koop of verkoop uw gebruikte landbouwmachine aan een mooie prijs bij Huis Vallaey.

Contacteer ons